Ron Cephas Jones, bekende acteur uit hitserie This Is Us, overleden op 66-jarige leeftijd

Ron Cephas Jones, een bekende acteur uit de hitserie This Is Us, is op 66-jarige leeftijd overleden. Hij werd geboren in Philadelphia en begon zijn carrière als theateracteur. Hij speelde in vele producties, waaronder de Tony Award-winnende productie Two Trains Running.

In 2016 maakte Ron Cephas Jones zijn debuut in de populaire serie This Is Us. Hij speelde de rol van William Hill, de biologische vader van Randall Pearson (gespeeld door Sterling K. Brown). Zijn karakter was een belangrijke figuur in de serie en hij werd geprezen voor zijn prestaties.

Ron Cephas Jones was ook actief in films, waaronder Get On Up, Where’d You Go Bernadette, en de komende film The Harder They Fall. Hij was ook te zien in verschillende televisieseries, waaronder Luke Cage, Mr. Robot en The Get Down.

Het overlijden van Ron Cephas Jones heeft veel mensen diep geraakt. Zijn collega’s uit This Is Us hebben hun verdriet uitgesproken op sociale media. Acteur Sterling K. Brown schreef: “Ron Cephas Jones was een man met een grote hart en een prachtige ziel. We zullen je missen, Ron.”

Het overlijden van Ron Cephas Jones is een enorm verlies voor de entertainmentindustrie. Zijn prestaties zullen altijd worden herinnerd en hij zal nooit worden vergeten.