Inter dankzij assists van Dumfries en Arnautovic naar overwinning, Napoli ook blij

Inter dankzij assists van Dumfries en Arnautovic naar overwinning, Napoli ook blij

Napoli heeft afgelopen zondag een belangrijke overwinning behaald dankzij de assists van Dries Mertens en Marko Arnautovic. De Italiaanse club won met 2-1 van Sampdoria en de twee spelers waren de grote uitblinkers.

Mertens was de eerste die een doelpunt maakte voor Napoli. Hij kreeg de bal van Arnautovic, die een prachtige pass gaf, en scoorde vervolgens de openingstreffer. Na de rust maakte Arnautovic zelf het tweede doelpunt voor Napoli. Ook hier was Mertens betrokken bij de aanval, door een goede voorzet te geven.

De overwinning was belangrijk voor Napoli, omdat het een stap dichterbij de top vier komt. De club staat nu op de vijfde plaats in de Serie A, maar heeft nog steeds een goede kans om in de Champions League te komen.

De fans van Napoli waren erg blij met de overwinning en bedankten Mertens en Arnautovic voor hun prestaties. Beide spelers hebben een grote bijdrage geleverd aan de overwinning en hebben laten zien dat ze een waardevolle aanvulling zijn op het team.

Napoli kan dankzij deze overwinning weer vol vertrouwen naar de volgende wedstrijd kijken. De club heeft laten zien dat het in staat is om tegen sterke tegenstanders te winnen en dat het team er klaar voor is om de top vier te bereiken.