MadridMbappé scoort voor PSG na aanname in genade, Bellingham imponeert bij Real Madrid

MadridMbappé scoort voor PSG na aanname in genade, Bellingham imponeert bij Real Madrid

Real Madrid heeft een geweldige start van het seizoen gemaakt, met name dankzij de prestaties van hun twee nieuwe aanwinsten, Kylian Mbappé en Jude Bellingham. Mbappé, de wereldberoemde Franse aanvaller, maakte zijn debuut voor PSG in de Champions League tegen Manchester United. Hij scoorde twee doelpunten in de wedstrijd, waardoor PSG de overwinning kon behalen.

Bellingham, de Engelse middenvelder, speelde voor Borussia Dortmund voordat hij naar Real Madrid verhuisde. Hij heeft zich als een waardevolle aanwinst bewezen door zijn goede prestaties in de competitie. Hij heeft al verschillende doelpunten gemaakt en is een belangrijke speler voor Real Madrid geworden.

De combinatie van Mbappé en Bellingham is een geweldige aanwinst voor Real Madrid. Beide spelers hebben al bewezen dat ze een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan het team. Ze hebben al verschillende doelpunten gemaakt en hebben een grote invloed op de prestaties van Real Madrid.

Het is duidelijk dat de komst van Mbappé en Bellingham een grote verbetering is voor Real Madrid. Ze hebben al bewezen dat ze een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan het team en hebben al verschillende doelpunten gemaakt. Als ze zo door blijven gaan, zullen ze een grote invloed hebben op de prestaties van Real Madrid.