Almere City verliest eerste uitwedstrijd in Eredivisie tegen Fortuna Sittard

Afgelopen zaterdag heeft Almere City FC de eerste uitwedstrijd van het seizoen in de Eredivisie verloren tegen Fortuna Sittard. De wedstrijd eindigde in een 2-1 nederlaag voor de ploeg uit Almere.

Almere City FC begon de wedstrijd sterk en kreeg al snel een aantal kansen. In de 22e minuut scoorde de ploeg uit Almere dan ook de openingstreffer. Helaas was dit niet genoeg om de wedstrijd te winnen. Fortuna Sittard kwam in de tweede helft sterk terug en wist in de 65e minuut de gelijkmaker te scoren. In de slotfase van de wedstrijd scoorde Fortuna Sittard uiteindelijk de winnende treffer.

Hoewel Almere City FC de wedstrijd verloren heeft, was er toch ook positief nieuws te melden. De ploeg uit Almere liet een goede indruk achter en liet zien dat ze in staat zijn om mee te doen in de Eredivisie.

Het volgende duel van Almere City FC is op zondag 13 oktober thuis tegen FC Utrecht. De ploeg uit Almere zal er alles aan doen om de volgende wedstrijd te winnen en zo hun eerste punten van het seizoen binnen te halen.