PSV start met Babadi en Vertessen in Eredivisie-wedstrijd tegen Vitesse

PSV start met Babadi en Vertessen in Eredivisie-wedstrijd tegen Vitesse

PSV heeft voor de eerste keer in de Eredivisie-wedstrijd tegen Vitesse de nieuwe spelers Babadi en Vertessen opgesteld. Beide spelers kwamen dit seizoen over vanuit andere clubs.

Babadi, een 21-jarige middenvelder, kwam over van FC Utrecht. Hij was een belangrijke speler voor Utrecht, waar hij een aantal wedstrijden speelde. Ook speelde hij een belangrijke rol in de jeugdopleiding van de club.

Vertessen, een 19-jarige aanvaller, kwam over van FC Groningen. Hij was een belangrijke speler voor Groningen, waar hij een aantal wedstrijden speelde. Ook speelde hij een belangrijke rol in de jeugdopleiding van de club.

PSV-coach Roger Schmidt is erg blij met de nieuwe aanwinsten. Hij gelooft dat beide spelers een grote bijdrage zullen leveren aan het team. Hij zei: “Babadi en Vertessen hebben bewezen dat ze goede voetballers zijn. We verwachten dat ze ons team versterken en ons helpen om dit seizoen succesvol te zijn.”

De wedstrijd tegen Vitesse was een goede test voor de nieuwe spelers. Hoewel PSV uiteindelijk verloor, lieten Babadi en Vertessen zien dat ze klaar zijn voor het Eredivisie-niveau. Beide spelers speelden goed en lieten zien dat ze veel potentie hebben.

Het is duidelijk dat PSV met de komst van Babadi en Vertessen sterker is geworden. Het team heeft nu meer opties om mee te spelen en kan hopelijk meer successen behalen dit seizoen.