Dodelijk slachtoffer (19 jaar) gevonden op camping bij festival Decibel in Hilvarenbeek

Afgelopen zaterdag is er een dodelijk slachtoffer gevonden op de camping bij het festival Decibel in Hilvarenbeek. Het slachtoffer was 19 jaar oud.

De politie is ter plaatse geweest om een onderzoek in te stellen. Er is nog geen informatie vrijgegeven over de identiteit van het slachtoffer of de omstandigheden waarin het slachtoffer is gevonden.

Volgens een woordvoerder van de politie is er geen sprake van een misdrijf. Er wordt verder onderzoek gedaan naar de doodsoorzaak.

Het festival Decibel is een jaarlijks terugkerend muziekfestival dat plaatsvindt in Hilvarenbeek. Er komen jaarlijks duizenden bezoekers naar het festival om naar muziek te luisteren en te genieten van de sfeer.

Het festival heeft naar aanleiding van deze tragische gebeurtenis een verklaring uitgegeven. Ze betuigen hun medeleven met het slachtoffer en zijn familie. Ze zeggen dat ze samenwerken met de autoriteiten om meer informatie te verstrekken over wat er is gebeurd.

Het is een tragisch incident dat veel mensen heeft geschokt. We hopen dat er snel meer informatie komt over wat er is gebeurd en dat het slachtoffer en zijn familie de steun krijgen die ze nodig hebben.