Herlings naar ziekenhuis na harde val, onzekerheid over deelname MXGP in Arnhem: Update over gezondheidstoestand en mogelijke deelname aan race in Arnhem

Vandaag heeft Jeffrey Herlings een harde val gemaakt tijdens een training in het MXGP circuit in Lommel. Hij is meteen naar het ziekenhuis gebracht voor verdere controles. Er is veel onzekerheid over deelname aan de MXGP race in Arnhem.

De artsen hebben de gezondheidstoestand van Herlings nauwlettend in de gaten gehouden. Na een uitgebreid onderzoek is de diagnose gesteld dat hij een gescheurde kruisband heeft. Herlings zal de komende weken rust moeten houden om te herstellen.

Hoewel er nog geen definitieve beslissing is genomen, lijkt het erop dat Herlings niet zal deelnemen aan de MXGP race in Arnhem. De KTM-rijder heeft al aangegeven dat hij zichzelf niet fit genoeg voelt om aan de race deel te nemen.

Hoewel Herlings niet zal deelnemen aan de race, blijft hij betrokken bij de sport. Hij zal er alles aan doen om zo snel mogelijk te herstellen en weer op het circuit te staan.

De fans van Herlings blijven hoopvol dat hij snel terugkeert op het circuit. De MXGP-race in Arnhem zal plaatsvinden zonder Herlings, maar met veel enthousiasme en energie van de fans.