Nederlandse ploeg met Bol en Klaver overtuigend naar WK-finale 4×400 meter mixed

De Nederlandse ploeg met Bol en Klaver heeft zich op overtuigende wijze geplaatst voor de finale van het WK 4×400 meter mixed. De ploeg bestaat uit de Nederlandse atleten Chantal Bol, Bart Klaver, Femke Pluim en Jens van den Eijnden.

De ploeg heeft een geweldige prestatie geleverd tijdens de kwalificatiewedstrijd. Met een tijd van 3:25.05 hebben ze de tweede plaats behaald in hun heat. Dit was goed voor een plek in de finale.

De finale van het WK 4×400 meter mixed zal worden gehouden op zaterdag 13 juli. De Nederlandse ploeg heeft een goede kans om een medaille te winnen. De ploeg heeft al eerder bewezen dat ze in staat zijn om goede prestaties te leveren. In 2018 wonnen ze bijvoorbeeld brons op de Europese Kampioenschappen.

De Nederlandse ploeg is er klaar voor om de finale aan te gaan. Chantal Bol, Bart Klaver, Femke Pluim en Jens van den Eijnden hebben hard getraind en zijn er klaar voor om hun beste prestatie neer te zetten. Met hun talent en ervaring staan ze er goed voor om de finale te winnen.

We wensen de Nederlandse ploeg veel succes toe bij hun poging om een medaille te winnen op het WK 4×400 meter mixed. We hopen dat ze hun beste prestatie neerzetten en dat ze de medaille mee naar huis nemen!