Doodgeschoten vrouw gevonden in water bij Terneuzen

Afgelopen week is een vrouw doodgeschoten gevonden in het water bij Terneuzen. De politie is een onderzoek gestart om de identiteit van de vrouw te achterhalen en de omstandigheden rondom haar dood te onderzoeken.

De vrouw werd gevonden door een visser die in het water bij Terneuzen aan het vissen was. Hij zag iets wat op een lichaam leek en belde direct de politie. De politie kwam ter plaatse en constateerde dat het inderdaad een vrouw was die doodgeschoten was.

De politie heeft de identiteit van de vrouw nog niet kunnen achterhalen, maar ze zijn wel bezig met het onderzoek naar de omstandigheden rondom haar dood. Er is ook een speciale recherche opgericht om het onderzoek te leiden.

De politie vraagt mensen die informatie hebben over deze zaak of de identiteit van de vrouw te melden. Ze hopen zo meer informatie te krijgen over wat er precies gebeurd is en wie verantwoordelijk is voor de dood van de vrouw.

Het is een schokkende gebeurtenis die veel mensen in de regio aangeeft. De politie doet er alles aan om de identiteit van de vrouw te achterhalen en de omstandigheden rondom haar dood te onderzoeken. We hopen dat ze snel meer informatie krijgen zodat er gerechtigheid kan worden geschied.