Kane slaagt erin om zijn zenuwen te bedwingen bij Bundesliga-debuut: 'Mijn instinct nam het over'

Kane slaagt erin om zijn zenuwen te bedwingen bij Bundesliga-debuut: ‘Mijn instinct nam het over’

Kane slaagt erin om zijn zenuwen te bedwingen bij Bundesliga-debuut: ‘Mijn instinct nam het over’

Harry Kane heeft zijn Bundesliga-debuut gemaakt voor Bayern München en slaagde erin om zijn zenuwen te bedwingen. De Engelse aanvaller was een van de uitblinkers in de wedstrijd tegen Schalke 04, waarin hij twee doelpunten maakte.

Kane had een rustige start in de Bundesliga, maar hij slaagde erin om zijn zenuwen te bedwingen en zichzelf te laten zien. “Ik was een beetje nerveus voor de wedstrijd, maar mijn instinct nam het over,” vertelde hij na afloop. “Ik wilde gewoon mijn best doen en ervoor zorgen dat ik de kans kreeg om te laten zien wat ik kan.”

Kane was blij met de manier waarop hij speelde en hij was ook trots op het feit dat hij twee doelpunten maakte. “Het was een geweldig gevoel om twee doelpunten te maken in mijn Bundesliga-debuut,” zei hij. “Ik ben blij dat ik de kans heb gekregen om te laten zien wat ik kan.”

Kane is ervan overtuigd dat hij nog veel meer kan bereiken in de Bundesliga. “Ik ben hier om mijn beste prestaties neer te zetten,” zei hij. “Ik ben hier om mijn team te helpen winnen en ik ben ervan overtuigd dat ik dat kan doen.”

Kane is blij met de kans die hij heeft gekregen bij Bayern München en hij is vastbesloten om het beste van deze kans te maken. “Ik ben hier om mijn beste prestaties neer te zetten en ik ben ervan overtuigd dat ik dat kan doen,” zei hij. “Ik ben hier om mijn team te helpen winnen en ik ben vastbesloten om het beste van deze kans te maken.”