Van Aanholt en Duetz winnen WK-zilver en kwalificeren zich voor Olympische Spelen

Van Aanholt en Duetz hebben op het WK in het Nederlandse Zwolle een geweldige prestatie neergezet. Ze wonnen zilver en kwalificeerden zich daarmee voor de Olympische Spelen in Tokio.

Het duo, bestaande uit de Nederlandse kunstrijders Jorinde van Aanholt en Bart Duetz, liet een indrukwekkende prestatie zien. Ze behaalden een score van 80,717 punten, waarmee ze de tweede plaats in de finale behaalden.

De Nederlandse kampioenen werden gevolgd door het Duitse duo van Annika Hocke en Robert Kunkel, die 79,872 punten behaalden.

Van Aanholt en Duetz hebben hun kwalificatie voor de Olympische Spelen in Tokio nu veiliggesteld. Ze zullen deelnemen aan de kunstrijdcompetitie, waar ze hopen om Nederland te vertegenwoordigen.

De Nederlandse kampioenen hebben een lange weg afgelegd om dit te bereiken. Ze hebben veel tijd en energie gestoken in hun training en hun prestaties laten zien dat hun harde werk is beloond.

Van Aanholt en Duetz hebben een grote stap gezet op weg naar hun droom om deel te nemen aan de Olympische Spelen. We wensen hen veel succes bij hun voorbereidingen voor Tokio en hopen dat ze Nederland trots maken met hun prestaties.