'PSG-doelman Rico verlaat na 82 dagen ziekenhuis na ongeluk: Eindelijk vrij'

‘PSG-doelman Rico verlaat na 82 dagen ziekenhuis na ongeluk: Eindelijk vrij’

PSG-doelman Rico heeft een lange weg afgelegd sinds zijn ongeluk in januari. Na 82 dagen in het ziekenhuis te hebben doorgebracht, is hij eindelijk vrij.

Rico raakte gewond tijdens een training op 13 januari. Hij liep een ernstig hoofdletsel op en werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Daar onderging hij een operatie om de schade aan zijn schedel te herstellen.

Na de operatie moest Rico nog een lange revalidatieperiode doorlopen. Hij kreeg fysiotherapie en speciale oefeningen om zijn herstel te bevorderen. Na 82 dagen in het ziekenhuis, waarvan de laatste maanden in afzondering, is hij eindelijk vrij.

Rico is blij dat hij weer thuis is bij zijn familie en vrienden. Hij is dankbaar voor de steun die hij van hen heeft gekregen tijdens deze moeilijke periode. Ook is hij dankbaar voor de medische professionals die hem hebben geholpen bij zijn herstel.

Hoewel Rico nog steeds herstellende is, is hij blij dat hij eindelijk vrij is. Hij is vastbesloten om terug te keren op het voetbalveld en zijn carrière voort te zetten.

We wensen Rico veel sterkte bij zijn herstel en hopen dat hij snel weer op het veld staat.