Verdwijnt van Zwarte Cross-festival: attractie waarbij man zwaargewond raakte

Verdwijnt van Zwarte Cross-festival: attractie waarbij man zwaargewond raakte

De Zwarte Cross-festival in Lichtenvoorde is een jaarlijks terugkerend evenement waar mensen uit het hele land naar toe komen om te genieten van muziek, theater, stunts en andere activiteiten. Dit jaar was er echter een incident waarbij een man zwaargewond raakte. De attractie waarbij dit gebeurde, de ‘Crazy Cops’, is daarom verdwenen van het festival.

Het incident vond plaats op vrijdag 19 juli. De man reed in de attractie, een soort rupsband, toen hij plotseling uit de band viel. Hij raakte zwaargewond en moest naar het ziekenhuis worden gebracht. De organisatie van het festival heeft direct na het incident de attractie gesloten.

De organisatie heeft aangegeven dat de attractie niet meer terugkomt op het festival. Ze hebben ook aangegeven dat ze de veiligheid van de bezoekers altijd voorop stellen en dat ze er alles aan doen om ervoor te zorgen dat er geen ongelukken meer gebeuren.

Het incident is een vervelende gebeurtenis voor de organisatie, maar ook voor de bezoekers. Het is belangrijk dat we allemaal veilig blijven tijdens het festival en dat we ons realiseren dat er soms ongelukken kunnen gebeuren. We hopen dat de man die gewond raakte snel herstelt en wensen hem veel sterkte toe.