Messi verheugd over transfer naar Inter Miami: 'Heel blij met deze keuze'

Messi verheugd over transfer naar Inter Miami: ‘Heel blij met deze keuze’

Lionel Messi is verheugd over zijn transfer naar Inter Miami. De Argentijnse voetballer heeft een contract getekend met de Amerikaanse voetbalclub, waar hij de komende jaren zal spelen.

Messi heeft zijn verhuizing naar de Verenigde Staten aangekondigd met een persoonlijk bericht op Instagram. “Ik ben heel blij met deze keuze en kijk uit naar deze nieuwe avontuur in mijn carrière”, schreef hij.

De 33-jarige Messi is een van de beste voetballers ter wereld. Hij heeft in zijn carrière al vele prijzen gewonnen, waaronder zes Ballon d’Or-titels. In zijn laatste seizoen bij FC Barcelona won hij de Spaanse Supercup.

Inter Miami is een relatief nieuwe club, die in 2019 werd opgericht door de Amerikaanse zakenman David Beckham. De club speelt sinds vorig jaar in de Major League Soccer (MLS). Met de komst van Messi verwacht men dat Inter Miami een van de meest succesvolle clubs in de MLS gaat worden.

Messi heeft aangegeven dat hij erg enthousiast is over zijn transfer naar Inter Miami. Hij heeft al gezegd dat hij er alles aan gaat doen om de club te helpen om zo veel mogelijk prijzen te winnen.