Sam Asghari bevestigt scheiding van Britney Spears: 'Wens haar het beste voor de toekomst'

Sam Asghari bevestigt scheiding van Britney Spears: ‘Wens haar het beste voor de toekomst’

Sam Asghari, de vriend van Britney Spears, heeft bevestigd dat de popster en hij gescheiden zijn. In een Instagram-bericht zei hij: “Ik wens haar het beste voor de toekomst.”

De scheiding komt niet als een verrassing, aangezien er al maanden geruchten waren dat de twee uit elkaar waren. Asghari en Spears begonnen hun relatie in 2016, en waren sindsdien vaak samen te zien op sociale media.

Asghari bevestigde de scheiding in een Instagram-bericht waarin hij schreef: “Ik wil iedereen bedanken die mij en mijn familie hebben gesteund tijdens deze moeilijke tijd. Ik wens Britney het beste voor de toekomst.”

Het is niet bekend wat er precies aan de relatie tussen Asghari en Spears ten grondslag lag. De twee hebben geen verdere details over hun scheiding bekendgemaakt.

Spears heeft in het verleden al eerder een relatie gehad met Justin Timberlake, Kevin Federline en Jason Trawick. Ze heeft ook twee kinderen met Federline.

Hoewel de scheiding van Asghari en Spears tragisch is, is het belangrijk dat ze beiden hun best doen om hun levens verder te zetten. We wensen hen allebei het beste voor de toekomst.