AZ maakt gebruik van 'speciale scout' Møller Wolfe voor ontmoeting met Brann

AZ maakt gebruik van ‘speciale scout’ Møller Wolfe voor ontmoeting met Brann

AZ Alkmaar heeft een unieke samenwerking aangekondigd met de Deense scout Møller Wolfe. Møller Wolfe is een speciale scout die AZ Alkmaar gaat helpen bij het vinden van talentvolle voetballers, met name uit Scandinavië.

De samenwerking is ontstaan na een ontmoeting tussen AZ Alkmaar en de Deense club Brann. De twee clubs hebben samen besloten dat Møller Wolfe de beste keuze is om de scouting te verbeteren. Møller Wolfe zal AZ Alkmaar helpen bij het zoeken naar talentvolle spelers uit Scandinavië, waaronder Noorwegen, Denemarken, Zweden en Finland.

Møller Wolfe heeft al veel ervaring opgedaan in Scandinavië en heeft een goede reputatie als het gaat om het vinden van talentvolle spelers. Hij heeft al veel spelers gescout die nu bij grote clubs als Ajax, PSV en Feyenoord spelen.

AZ Alkmaar hoopt dat Møller Wolfe hen kan helpen bij het versterken van hun scoutingactiviteiten in Scandinavië. Door de samenwerking met Møller Wolfe wordt AZ Alkmaar in staat gesteld om jonge, talentvolle spelers te vinden die anders misschien niet ontdekt zouden zijn.

De samenwerking tussen AZ Alkmaar en Møller Wolfe is een goede stap vooruit voor de club en zal hopelijk leiden tot meer succes in de toekomst.