FC Twente voltooit opdracht in Riga en bereikt play-offs Conference League

FC Twente heeft een belangrijke stap gezet richting deelname aan de play-offs van de Conference League. De ploeg uit Enschede won dinsdagavond met 1-2 van het Letse Rigas Futbola Skola en voltooide daarmee de opdracht in Riga.

FC Twente begon sterk aan de wedstrijd en had al na twintig minuten een voorsprong genomen. Na een mooie aanval via de rechterkant wist Danilo een voorzet van Queensy Menig binnen te tikken. Na rust kreeg FC Twente meer ruimte en kon het de score uitbreiden. Na een mooie actie van Queensy Menig kon Danilo de 1-2 binnenschieten.

De overwinning betekent dat FC Twente zich heeft geplaatst voor de play-offs van de Conference League. De ploeg uit Enschede heeft nu vier punten uit twee wedstrijden en staat bovenaan in groep G. De laatste wedstrijd in de groepsfase wordt gespeeld tegen het Poolse Lech Poznan.

FC Twente heeft dus een belangrijke stap gezet richting deelname aan de play-offs van de Conference League. De ploeg uit Enschede heeft nu vier punten uit twee wedstrijden en staat bovenaan in groep G. Als FC Twente ook de laatste wedstrijd tegen Lech Poznan weet te winnen, dan is de ploeg zeker van deelname aan de play-offs.