AZ bereikt play-offs Conference League dankzij fraaie goal Van Bommel

AZ bereikt play-offs Conference League dankzij fraaie goal Van Bommel

AZ heeft de play-offs van de Conference League bereikt dankzij een fraaie goal van PSV-speler Mark van Bommel. De Alkmaarders wonnen met 1-0 van FC Kopenhagen en plaatsten zich zo voor de volgende ronde.

Van Bommel scoorde in de tweede helft met een fraaie kopbal. Het was de eerste goal van AZ in deze competitie. Met deze overwinning heeft AZ zich geplaatst voor de play-offs van de Conference League.

Het is een grote prestatie voor AZ, aangezien het de eerste keer is dat ze zich plaatsen voor de play-offs van deze competitie. Het is ook een grote prestatie voor Van Bommel, die als speler van PSV meespeelt in deze competitie.

De play-offs van de Conference League zullen plaatsvinden in maart 2021. AZ zal dan tegenover andere Europese teams staan om te strijden om een plaats in de groepsfase van de Champions League.

Het is een grote prestatie voor AZ en Van Bommel, die hebben laten zien dat ze klaar zijn om te strijden voor een plaats in de Champions League. We wensen AZ veel succes in de play-offs van de Conference League!