Sifan Hassan streeft naar unieke WK-trilogie in Boedapest door het lopen van drie afstanden

Sifan Hassan streeft naar unieke WK-trilogie in Boedapest door het lopen van drie afstanden

Sifan Hassan is een Nederlandse atlete die momenteel de wereldtop domineert. Ze heeft al een aantal grote prestaties neergezet, waaronder het winnen van twee gouden medailles op de WK Atletiek in 2019. Nu streeft ze naar nog meer successen en wil ze een unieke trilogie lopen tijdens de WK Atletiek in Boedapest.

Hassan heeft aangekondigd dat ze de 1500 meter, 5000 meter en 10.000 meter wil lopen tijdens de WK Atletiek. Dit is iets wat nog nooit eerder is gedaan en het zou een enorme prestatie zijn als ze dit voor elkaar krijgt. Ze heeft aangegeven dat ze zich volledig wil richten op deze trilogie en dat ze er alles aan zal doen om haar doel te bereiken.

Hassan heeft al bewezen dat ze een uitstekende atlete is en dat ze in staat is om grote prestaties neer te zetten. Ze heeft al een aantal records gebroken en heeft al een aantal grote titels gewonnen. Als ze deze trilogie lukt, zal dit haar carrière naar een nog hoger niveau tillen.

Het is duidelijk dat Hassan erg gemotiveerd is om haar doel te bereiken en dat ze er alles aan zal doen om dit voor elkaar te krijgen. Als ze dit voor elkaar krijgt, zal dit een unieke prestatie zijn die nog lang in de geschiedenisboeken zal worden genoemd. We wensen haar dan ook veel succes toe bij haar poging om deze trilogie te lopen!