Armenteros verlaat Heracles voor derde keer en tekent bij club uit Saoedi-Arabië

Armenteros verlaat Heracles voor de derde keer en tekent bij club uit Saoedi-Arabië

De Spaanse aanvaller, Jonathan Armenteros, heeft Heracles Almelo voor de derde keer verlaten om een nieuwe club te zoeken. Deze keer heeft hij een contract getekend bij Al-Faisaly, een club uit Saoedi-Arabië.

Armenteros begon zijn carrière bij Heracles Almelo in 2015. Hij speelde twee seizoenen voor de club, waarin hij in totaal 37 wedstrijden speelde en 8 doelpunten scoorde. In 2017 verliet hij de club voor een avontuur in het buitenland. Hij speelde voor clubs in Spanje, Italië, Turkije en Griekenland.

In 2019 keerde Armenteros terug naar Heracles Almelo. Hij speelde in totaal 22 wedstrijden voor de club en scoorde 5 doelpunten. Maar na een jaar besloot hij opnieuw de stap te maken naar een andere club.

Hij heeft nu een contract getekend bij Al-Faisaly, een club uit Saoedi-Arabië. Het is de eerste keer dat Armenteros voor een club uit het Midden-Oosten speelt. Hij zal waarschijnlijk veel meer verdienen dan hij bij Heracles Almelo deed.

Het is jammer dat Armenteros Heracles Almelo voor de derde keer verlaat, maar het is ook begrijpelijk dat hij deze kans grijpt. Het is interessant om te zien hoe hij zich gaat ontwikkelen in het buitenland.