Verdronken lichaam 14-jarige jongen gevonden bij zwemplas Eersel

Verdronken lichaam 14-jarige jongen gevonden bij zwemplas Eersel

Afgelopen donderdag is het verdronken lichaam van een 14-jarige jongen gevonden in de zwemplas bij Eersel. De jongen was samen met vrienden aan het zwemmen toen hij plotseling verdween. Er werd direct een zoektocht gestart, maar helaas zonder resultaat.

De politie heeft bevestigd dat het lichaam van de jongen is gevonden in de zwemplas. De ouders van de jongen zijn geschokt door het tragische nieuws en hebben hun verdriet uitgesproken.

De politie is momenteel bezig met een onderzoek naar de omstandigheden van het ongeluk. Er wordt gezocht naar getuigen die meer informatie kunnen geven over wat er precies is gebeurd.

De gemeente Eersel heeft laten weten dat er extra maatregelen worden genomen om de veiligheid bij de zwemplas te verhogen. Er zullen meer reddingswerkers aanwezig zijn en er zal meer toezicht zijn op de badgasten. Ook zal er meer informatie worden verspreid over de gevaren van het zwemmen in open water.

Het tragische verlies van de 14-jarige jongen heeft veel mensen in Eersel diep geraakt. Er wordt een stille tocht georganiseerd om de jongen te herdenken en om steun te betuigen aan zijn familie.

Het is een tragisch ongeval dat veel mensen aan het denken heeft gezet over de veiligheid bij open water. We hopen dat er lessen getrokken worden uit dit tragische incident en dat er meer maatregelen genomen worden om ongelukken te voorkomen.