Aantal doden door grote explosie in Dominicaanse Republiek stijgt naar 25

Aantal doden door grote explosie in Dominicaanse Republiek stijgt naar 25

Er is een grote explosie geweest in de Dominicaanse Republiek, waarbij 25 mensen zijn omgekomen. De explosie vond plaats in de stad San Pedro de Macoris, gelegen in het oosten van het land.

Volgens de autoriteiten was de explosie het gevolg van een lekkende gasleiding. Een aantal huizen werd verwoest door de kracht van de explosie. Er zijn ook veel mensen gewond geraakt.

De lokale autoriteiten hebben een onderzoek ingesteld naar de oorzaak van de explosie. Ze hebben al bevestigd dat er een lekkage was in de gasleiding, maar ze zijn nog steeds bezig met het onderzoek om te bepalen wat er precies is gebeurd.

De president van de Dominicaanse Republiek, Luis Abinader, heeft zijn medeleven betuigd aan de familieleden van de slachtoffers en hij heeft ook aangekondigd dat er hulp zal worden verleend aan de getroffenen.

De explosie is een schok voor de bevolking van de Dominicaanse Republiek. Het is een tragisch voorbeeld van hoe gevaarlijk gasleidingen kunnen zijn als ze niet goed worden onderhouden. We moeten ervoor zorgen dat dit soort rampen voorkomen worden door goed onderhoud en regelmatige controles uit te voeren.