Italiaanse politie zoekt naar Nederlandse verdachte (21) van moord op vader

De Italiaanse politie is op zoek naar een 21-jarige Nederlandse verdachte in verband met de moord op de vader van de verdachte. De verdachte, die anoniem wil blijven, is op de vlucht sinds de moord op zijn vader eerder deze maand.

De Italiaanse politie heeft een onderzoek ingesteld naar de moord en heeft de verdachte als een van de hoofdverdachten aangemerkt. De politie heeft bevestigd dat ze de verdachte willen spreken om meer informatie te verkrijgen over de moord.

De verdachte is afkomstig uit Nederland en is naar Italiƫ gevlucht na de moord. De politie heeft geen informatie over waar hij precies is, maar ze weten dat hij ergens in Italiƫ is.

De politie heeft een opsporingsbericht uitgegeven met een foto van de verdachte en een beschrijving van hem. Ze vragen iedereen die informatie heeft over de verdachte of diens locatie, om contact op te nemen met de politie.

De Italiaanse politie doet er alles aan om de verdachte te vinden en te verhoren. Ze hopen dat ze hem snel kunnen vinden en dat hij verantwoording aflegt voor zijn daden.