In Tiel gestolen en vernield: vier parkeerautomaten

De stad Tiel heeft een schokkende ontdekking gedaan: vier parkeerautomaten zijn gestolen en vernield. De automaten stonden op verschillende locaties in de stad.

De politie is een onderzoek gestart naar de diefstal en vernieling van de parkeerautomaten. Er is geen informatie bekend over de daders, maar de politie vermoedt dat het om een groep mensen gaat.

De gemeente Tiel heeft een verklaring afgegeven waarin staat dat ze de diefstal en vernieling van de parkeerautomaten ernstig nemen en dat ze alles in het werk stellen om de daders te vinden. Ook hebben ze aangekondigd dat er extra maatregelen worden genomen om toekomstige incidenten te voorkomen.

De vernielde parkeerautomaten zullen worden vervangen door nieuwe, waardoor er weer betaald kan worden voor parkeren in Tiel. De gemeente heeft aangegeven dat de kosten voor de vervanging van de automaten voor rekening van de gemeente komen.

De gemeente Tiel roept iedereen op om alert te zijn op verdachte activiteiten en om informatie door te geven aan de politie als er iets verdachts is gezien. Ook wordt er gevraagd om voorzichtig te zijn met geld en waardevolle spullen als je in Tiel bent.