14-jarige Jongen Vermoedelijk Verdronken bij Zwemplas Eersel, Zoekactie Beëindigd

Vandaag heeft de zoekactie naar een 14-jarige jongen die vermoedelijk is verdronken bij een zwemplas in Eersel, Noord-Brabant, een einde gekregen. De zoekactie begon gisterenavond toen de jongen vermist raakte na een duik in de zwemplas.

De politie heeft de zoekactie uitgevoerd met behulp van een helikopter, duikers en reddingshonden. Na urenlang zoeken hebben ze de jongen helaas niet gevonden. De zoekactie is daarom beëindigd.

De familie van de jongen is erg aangeslagen door het verlies. De politie heeft aangegeven dat er geen verdachte omstandigheden zijn en dat er geen reden is om aan te nemen dat er sprake is van misdrijf.

De zwemplas is eigendom van de gemeente Eersel en is al jaren een populaire plek voor mensen om te zwemmen. De gemeente heeft aangegeven dat er extra maatregelen worden genomen om de veiligheid te verbeteren. Er zal meer toezicht zijn op het gebied en er zullen meer waarschuwingsborden worden geplaatst.

Het is een tragisch incident waar iedereen die betrokken is bij deze tragedie veel verdriet van heeft. We wensen de familie veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.