Jansen verwacht betere prestatie van AZ tegen Santa Coloma: ‘We waren niet op ons best’

AZ heeft afgelopen donderdag een teleurstellende uitslag behaald tegen Santa Coloma. De Alkmaarders verloren met 0-2. Hoewel de prestatie van AZ niet slecht was, was het niet goed genoeg om de wedstrijd te winnen. AZ-trainer Arne Jansen is teleurgesteld over de resultaten, maar hij verwacht dat zijn team de volgende keer beter zal presteren.

Jansen zei: “We waren niet op ons best. We hebben niet de juiste tactiek gebruikt en we hebben te veel fouten gemaakt. We hebben een paar kansen gehad, maar we hebben ze niet benut. We moeten onszelf beter voorbereiden op de volgende wedstrijd.”

Jansen is ervan overtuigd dat AZ de volgende keer beter zal presteren. Hij zei: “We hebben een goed team en we kunnen beter spelen dan we hebben gedaan. We moeten onszelf beter voorbereiden en meer focus op de details leggen. Als we dat doen, denk ik dat we een betere prestatie zullen leveren.”

Jansen is vastbesloten om AZ naar een hoger niveau te brengen. Hij zei: “We moeten onszelf blijven uitdagen om beter te worden. We moeten onszelf blijven motiveren om de beste prestaties te leveren.”

Het is duidelijk dat Jansen er alles aan doet om AZ naar een hoger niveau te brengen. Als AZ de volgende keer beter speelt, is het team in staat om betere resultaten te behalen.