Ziyech verlaat Chelsea voor Galatasaray na akkoord tussen beide clubs

Het is officieel: Hakim Ziyech verlaat Chelsea voor Galatasaray. De twee clubs hebben een akkoord bereikt over de transfer van de Marokkaanse international. Ziyech komt over van Chelsea, waar hij sinds 2020 speelde.

De 27-jarige Ziyech maakte in juli 2020 de overstap naar Chelsea van Ajax. Hij speelde een belangrijke rol bij de Londense club, maar kon niet voorkomen dat Chelsea dit seizoen geen prijzen won.

Na een seizoen bij Chelsea heeft Ziyech besloten om naar Galatasaray te verhuizen. De Turkse club heeft een akkoord bereikt met Chelsea over de transfer van de speler. Volgens verschillende bronnen zal Ziyech een contract tekenen voor vier jaar bij Galatasaray.

Het is nog niet bekend wat de financiële details van de deal zijn. Maar volgens verschillende media zal Chelsea ongeveer €10 miljoen ontvangen voor de transfer.

Met de komst van Ziyech versterkt Galatasaray zijn selectie aanzienlijk. De club heeft al eerder grote namen aangetrokken, waaronder Ryan Babel, Radamel Falcao en Younes Belhanda. Met Ziyech aan boord is Galatasaray klaar om de strijd aan te gaan met andere Europese topclubs.

Hakim Ziyech zal dus de overstap maken van Chelsea naar Galatasaray. Het is nog niet bekend wanneer hij zijn debuut zal maken voor de Turkse club, maar hij zal zeker een belangrijke speler worden in de selectie van Galatasaray.