Hawaï heeft 5 van 101 slachtoffers natuurbranden geïdentificeerd

Hawaï heeft 5 van 101 slachtoffers natuurbranden geïdentificeerd

Hawaï heeft een tragisch record gebroken. De staat heeft de identiteit van vijf van de 101 slachtoffers van de natuurbranden geïdentificeerd. De vijf slachtoffers waren allemaal inwoners van de Big Island.

De branden begonnen op 8 mei en verspreidden zich snel over het eiland. De branden verwoestten meer dan 12.000 hectare bos en veroorzaakten enorme schade aan huizen, bedrijven en andere gebouwen.

De autoriteiten hebben de identiteit van de vijf slachtoffers bevestigd. Ze waren allemaal inwoners van de Big Island. Ze waren tussen de 60 en 90 jaar oud.

De autoriteiten hebben ook bevestigd dat er nog 96 slachtoffers zijn die nog niet geïdentificeerd zijn. De autoriteiten zoeken naar informatie over de slachtoffers om hun identiteit te bevestigen.

De autoriteiten hebben ook verklaard dat ze hun best doen om de slachtoffers te identificeren en hun families te helpen met het verwerken van hun verlies. Ze hebben ook verklaard dat ze hun best doen om ervoor te zorgen dat er geen andere slachtoffers meer komen.

Het is een tragisch moment voor Hawaï en de families van de slachtoffers. We hopen dat de autoriteiten snel meer informatie kunnen vinden over de slachtoffers en hun families de kracht kunnen vinden om door te gaan.