PSV-trainer Mark van Bommel blijft kritisch na simpele overwinning op Sturm Graz: 'Maar dat is logisch'

PSV-trainer Mark van Bommel blijft kritisch na simpele overwinning op Sturm Graz: ‘Maar dat is logisch’

Mark van Bommel, de trainer van PSV, is kritisch gebleven na de simpele overwinning van zijn team op Sturm Graz. Hoewel PSV met 4-1 won, was Van Bommel niet tevreden met de prestatie van zijn spelers. “We hebben een simpele overwinning behaald, maar dat is logisch”, zei hij na afloop van de wedstrijd.

Van Bommel benadrukte dat PSV nog steeds in de ontwikkelingsfase zit en dat er nog veel werk aan de winkel is. “We moeten nog veel verbeteren. We hebben vandaag een simpele overwinning behaald, maar we moeten nog veel meer doen om ons spel te verbeteren.”

De PSV-trainer benadrukte ook dat de prestaties van zijn spelers nog steeds beter kunnen. “We hebben vandaag een goede prestatie geleverd, maar we moeten nog veel meer doen om ons spel te verbeteren. We moeten ons spel verfijnen en meer doelpunten maken.”

Van Bommel benadrukte ook dat zijn team nog steeds hard moet werken om beter te worden. “We moeten blijven werken aan ons spel en ons niveau verhogen. We moeten blijven werken aan onze techniek en tactiek om ons spel te verbeteren.”

Het is duidelijk dat Mark van Bommel kritisch blijft na de simpele overwinning van PSV op Sturm Graz. Hoewel hij tevreden is met de prestatie van zijn spelers, benadrukt hij dat er nog veel werk aan de winkel is om het spel van PSV te verbeteren.