Nieuw ontdekte slangensoort gedoopt naar Harrison Ford

De wetenschap heeft een nieuwe slangensoort ontdekt die is gedoopt naar de beroemde acteur Harrison Ford. Deze nieuwe slang, die officieel bekend staat als Fordonia leucobalia, is gevonden in het noordwesten van India.

De slang is ongeveer 8 cm lang en heeft een donkerbruine kleur met een lichte streep langs de rug. Volgens de wetenschappers is deze slang uniek omdat hij een verscheidenheid aan kleuren heeft die veranderen afhankelijk van de omgeving.

De wetenschappers hebben de slang gedoopt naar Harrison Ford omdat hij een lange carrière heeft gehad in Hollywood en een grote liefde heeft voor de natuur. De wetenschappers hopen dat deze nieuwe soort een manier is om mensen te inspireren om meer te leren over de natuur en om bewust te zijn van de bedreigingen waarmee slangen worden geconfronteerd.

Deze nieuwe ontdekking is een belangrijke stap voor de wetenschap omdat het helpt bij het begrijpen van de diversiteit van slangensoorten. Het is ook een geweldige manier om mensen te betrekken bij het beschermen van slangen en andere dieren.