YouTube verwijdert video’s over schadelijke en onbewezen kankertherapieën

YouTube heeft recentelijk een aantal video’s verwijderd die informatie bevatten over schadelijke en onbewezen kankertherapieën. Deze video’s werden verwijderd omdat ze de kijkers misleiden en hen in gevaar brengen.

De video’s bevatten informatie over therapieën die niet goedgekeurd zijn door de medische autoriteiten. Ze bevatten ook informatie die niet wetenschappelijk is onderbouwd en die kunnen leiden tot schade aan de gezondheid van de kijkers.

De verwijderde video’s bevatten ook informatie over therapieën die kunnen leiden tot ernstige bijwerkingen, zoals verlies van gezichtsvermogen, huiduitslag, misselijkheid, diarree en andere ernstige gezondheidsproblemen.

YouTube heeft deze video’s verwijderd om te voorkomen dat mensen worden misleid en hun gezondheid in gevaar worden gebracht. Het bedrijf heeft ook een aantal maatregelen genomen om te voorkomen dat dergelijke video’s in de toekomst worden geüpload.

Het is belangrijk dat mensen op zoek naar informatie over kankertherapieën alleen betrouwbare bronnen gebruiken. Als je twijfelt over de informatie die je tegenkomt, is het het beste om je arts te raadplegen voordat je een therapie begint.