PSV jacht op premie, punten en uitbreiding van formidabele reeks tegen Sturm Graz

PSV jacht op premie, punten en uitbreiding van formidabele reeks tegen Sturm Graz

PSV is op jacht naar een premie, punten en de uitbreiding van hun formidabele reeks tegen Sturm Graz. De Eindhovenaren hebben de laatste vier ontmoetingen met de Oostenrijkse club gewonnen en hopen dat lijstje te verlengen.

De wedstrijd tegen Sturm Graz is een belangrijke wedstrijd voor PSV. De Eindhovenaren staan momenteel tweede in de Eredivisie, maar hebben nog steeds een kans om kampioen te worden. Met een overwinning op Sturm Graz zou PSV de druk op concurrent Ajax verhogen.

Daarnaast is er ook nog de mogelijkheid dat PSV de groepswinst in de Europa League behaalt. Met nog twee wedstrijden te gaan, staat PSV momenteel tweede in de groep. Een overwinning op Sturm Graz zou de kansen van PSV op groepswinst aanzienlijk vergroten.

De laatste vier ontmoetingen tussen beide clubs werden allemaal gewonnen door PSV. De Eindhovenaren wonnen de laatste twee wedstrijden met respectievelijk 3-1 en 4-0. PSV heeft dus een goede kans om hun formidabele reeks tegen Sturm Graz uit te breiden.

PSV heeft dus veel te winnen bij de wedstrijd tegen Sturm Graz. De Eindhovenaren zullen er alles aan doen om de punten binnen te halen en hun formidabele reeks uit te breiden. Als PSV slaagt, zou dat een enorme stap zijn richting het behalen van hun doelstellingen.