Austin Butler neemt rol aan in serie om Elvis te vergeten

De acteur Austin Butler heeft de hoofdrol gekregen in de nieuwe serie over Elvis Presley. De serie, die op de streamingdienst van Apple TV+ zal verschijnen, zal de levensgeschiedenis van de beroemde zanger en entertainer vertellen.

Butler, die bekend is van zijn rollen in de films The Shannara Chronicles en The Carrie Diaries, zal Elvis Presley spelen in de serie. Hij heeft de rol gekregen na een intensieve zoektocht naar een acteur die de legendarische zanger op het scherm kan brengen.

De serie zal de verhalen vertellen van de jonge Elvis, die opgroeide in Memphis, Tennessee, en later een wereldberoemde artiest werd. Het zal ook laten zien hoe hij de muziekindustrie veranderde met zijn unieke stijl en hoe hij een invloedrijke figuur werd in de wereld van entertainment.

Butler is enthousiast over de rol en heeft gezegd dat hij zich vereerd voelt om de legendarische artiest te mogen spelen. Hij heeft ook gezegd dat hij veel respect heeft voor Elvis Presley en dat hij er alles aan zal doen om de rol zo goed mogelijk te spelen.

De serie wordt geproduceerd door het team achter de succesvolle HBO-serie Big Little Lies. Er is nog geen exacte releasedatum bekendgemaakt, maar het is waarschijnlijk dat de serie in 2020 uitgezonden wordt.

Het is duidelijk dat Austin Butler een geweldige keuze is om Elvis Presley te spelen in deze serie. We kunnen niet wachten om te zien hoe hij de legendarische artiest op het scherm brengt.