Ryanair geeft 26 passagiers honderden euro’s terug als compensatie voor dronken steward

Ryanair heeft een schadevergoeding van honderden euro’s uitgekeerd aan 26 passagiers die een vlucht hadden met een dronken steward. Het incident gebeurde op een vlucht vanuit Londen naar Krakau in Polen.

Volgens de klanten was de steward dronken toen hij aan boord kwam en hij was niet in staat om zijn taken uit te voeren. Passagiers beweerden dat hij slaperig was, zijn ogen niet open kon houden en dat hij zelfs in slaap viel tijdens de vlucht.

De passagiers hebben Ryanair gecontacteerd om hun klachten te melden en de luchtvaartmaatschappij heeft hun verzoek om compensatie goedgekeurd. Ryanair heeft de passagiers honderden euro’s terugbetaald als compensatie voor hun ongemak.

Het incident is een ernstige overtreding van de regels van Ryanair. De luchtvaartmaatschappij heeft aangekondigd dat er maatregelen zullen worden genomen om ervoor te zorgen dat dit soort incidenten niet meer voorkomen. Ryanair heeft ook aangekondigd dat de steward die betrokken was bij het incident onmiddellijk is ontslagen.

Het incident toont aan dat Ryanair de veiligheid van haar passagiers serieus neemt en dat ze bereid zijn om compensatie te geven als er problemen optreden tijdens de vlucht. Passagiers moeten echter altijd hun klachten melden als er iets misgaat tijdens een vlucht, zodat Ryanair actie kan ondernemen.