Boca Juniors redt Bullaude uit onmogelijke situatie bij Feyenoord

De Argentijnse voetbalclub Boca Juniors heeft de Franse voetballer Bullaude uit een onmogelijke situatie bij Feyenoord gered. De 21-jarige speler was sinds januari 2020 verbonden aan de Rotterdamse club, maar kon geen basisplaats veroveren. Na een lange zoektocht heeft Boca Juniors hem uiteindelijk gevonden en hebben ze een overeenkomst gesloten voor een verhuur van twee jaar.

Bullaude kwam in januari 2020 naar Feyenoord, nadat hij eerder al bij Lille OSC had gespeeld. Hij kreeg echter geen kans om zich te bewijzen bij de Rotterdamse club en werd al snel gedwongen om te zoeken naar een nieuwe club. Na een lange zoektocht heeft hij uiteindelijk een overeenkomst gesloten met Boca Juniors.

De Argentijnse club is erg blij met de komst van Bullaude. Ze zien in hem een speler met veel potentie en geloven dat hij een waardevolle aanwinst is voor hun team. Boca Juniors is ook erg blij met de samenwerking met Feyenoord. Ze zijn dankbaar dat de Rotterdamse club hen in staat heeft gesteld om deze speler te verwerven.

Met deze transfer heeft Boca Juniors Bullaude uit een onmogelijke situatie bij Feyenoord gered. De Franse speler krijgt nu de kans om zich te bewijzen bij de Argentijnse club en om zijn carrière verder te ontwikkelen. Het is afwachten of hij in staat zal zijn om zijn potentieel waar te maken bij Boca Juniors.