Big Bazar sluit twintig filialen en zoekt naar huurverlaging om bedrijf gezond te houden

Big Bazar, een van de meest populaire winkelketens in Nederland, heeft aangekondigd dat het twintig van zijn filialen moet sluiten. Deze maatregel is genomen om het bedrijf gezond te houden.

De directeur van Big Bazar, Jan van der Heijden, heeft verklaard dat de sluiting van de filialen noodzakelijk is om de kosten te verlagen. Hij zei ook dat de sluiting van de twintig filialen de komende jaren een aanzienlijke besparing zal opleveren.

Om de kosten verder te verlagen, is Big Bazar ook op zoek naar een huurverlaging voor de overgebleven filialen. De directeur heeft verklaard dat het bedrijf bereid is om met de verhuurders te onderhandelen over een lagere huurprijs.

De directeur heeft ook gezegd dat Big Bazar zich blijft richten op het aanbieden van goede kwaliteit producten tegen betaalbare prijzen. Hij zei ook dat het bedrijf zich blijft inzetten voor een goede service en een prettige winkelervaring voor de klanten.

Hoewel de sluiting van twintig filialen een grote verandering is voor Big Bazar, is het bedrijf ervan overtuigd dat deze maatregel nodig is om de toekomstige prestaties te verbeteren. Door de huurverlaging en de sluiting van de filialen, hoopt Big Bazar dat het bedrijf gezond en winstgevend kan blijven.