EaglesAjax verliest oefenduel tegen Go Ahead Eagles met reserves Berghuis, Forbs en Klaassen

Ajax heeft vandaag een oefenduel gespeeld tegen Go Ahead Eagles. De wedstrijd eindigde in een nederlaag voor Ajax met 1-0. Hoewel Ajax een sterke selectie had, was het Go Ahead Eagles die de winnende goal scoorde.

Ajax had een selectie met spelers als Daley Blind, Donny van de Beek en Klaas Jan Huntelaar. Ook waren er drie reserves in de selectie: Berghuis, Forbs en Klaassen. Hoewel deze spelers niet vaak in de basis staan, werden ze door trainer Erik ten Hag meegenomen om ervaring op te doen.

Het was Go Ahead Eagles die de wedstrijd besliste. In de tweede helft scoorde de ploeg uit Deventer de winnende goal. Ajax kreeg nog wel wat kansen, maar deze werden niet benut.

Hoewel het resultaat niet was wat Ajax had gehoopt, heeft de ploeg wel wat geleerd. De reserves Berghuis, Forbs en Klaassen hebben veel ervaring opgedaan en kunnen hun kennis gebruiken om beter te worden.

Ajax zal zich nu richten op de volgende wedstrijd tegen FC Groningen. De ploeg zal hopen dat het resultaat beter is dan vandaag.