Hockeysters met drie toernooidebutanten gaan voor titelprolongatie op EK

Het Nederlandse hockeyteam is klaar om de titelprolongatie op het Europees Kampioenschap te gaan proberen. Met drie toernooidebutanten in de selectie, zijn de verwachtingen hoog.

De Nederlandse hockeysters hebben de afgelopen jaren veel successen geboekt. Ze wonnen de laatste twee Europese Kampioenschappen en staan momenteel op de tweede plaats in de wereldranglijst.

De selectie van dit jaar bestaat uit een mix van ervaren en jonge speelsters. Zo zijn er drie toernooidebutanten: Eva de Goede, Lieke Klaassen en Marloes Keetels. Deze jonge speelsters hebben al veel successen geboekt in hun jeugdcarrière en hebben nu de kans om hun talent te tonen op het hoogste niveau.

De Nederlandse hockeysters hebben een goede voorbereiding gehad op het EK. Ze hebben al meerdere oefenwedstrijden gespeeld tegen andere Europese landen, waaronder Duitsland, Engeland en België.

Het Nederlandse team is er klaar voor om hun titel te verdedigen. De speelsters zullen hun uiterste best doen om de titelprolongatie te behalen. Met de mix van ervaring en talent in de selectie, zijn de verwachtingen hoog.