Ten Hag prikt Maguire aan: ‘Kan hij een topploegverdediger voor United worden?’

Harry Maguire is de nieuwste aanwinst van Manchester United. De Engelse verdediger kwam voor een recordbedrag van 80 miljoen euro over van Leicester City. Er wordt veel verwacht van de 26-jarige verdediger, maar kan hij echt een topploegverdediger voor United worden?

Ole Gunnar Solskjaer, de manager van Manchester United, is ervan overtuigd dat Maguire een grote aanwinst is voor de club. Hij zei: “Harry is een speler met veel ervaring en hij heeft al bewezen dat hij een leider is op het veld. We zijn ervan overtuigd dat hij een grote bijdrage zal leveren aan onze prestaties.”

Ajax-manager Erik ten Hag is ook enthousiast over Maguire. Ten Hag zei: “Ik denk dat Harry een geweldige verdediger is en hij heeft het potentieel om een topploegverdediger voor Manchester United te worden. Hij heeft al bewezen dat hij een goede verdediger is en ik denk dat hij zich nog verder kan ontwikkelen bij United.”

Hoewel Ten Hag enthousiast is over Maguire, moeten we nog afwachten of hij echt een topploegverdediger voor United kan worden. Alleen de tijd zal uitwijzen of Maguire de verwachtingen waarmaakt. Maar als hij zijn best doet, dan kan hij een belangrijke speler worden voor Manchester United.