NTR stopt uitzending van kinderserie met Thijs Römer

De Nederlandse publieke omroep NTR heeft aangekondigd dat de kinderserie ‘De Club van Sinterklaas en het Geheim van de Speelgoeddokter’ met Thijs Römer niet meer wordt uitgezonden. De serie, die al sinds 2007 op televisie te zien was, is een van de meest populaire kinderseries van Nederland.

De NTR heeft aangegeven dat de beslissing is genomen om de serie te stoppen vanwege de recente beschuldigingen tegen Thijs Römer. De acteur staat onder verdenking van seksueel misbruik van een minderjarige. De NTR heeft aangegeven dat de beslissing is genomen om de integriteit van de omroep te waarborgen.

De NTR heeft ook aangegeven dat ze de slachtoffers van seksueel misbruik steunen en dat ze er alles aan doen om ervoor te zorgen dat kinderen veilig zijn. Ook hebben ze aangegeven dat er geen nieuwe afleveringen meer gemaakt zullen worden.

Hoewel de serie niet meer wordt uitgezonden, zal de NTR de reeds gemaakte afleveringen blijven uitzenden. Dit is om ervoor te zorgen dat kinderen die de serie al kennen, niet worden geconfronteerd met de recente beschuldigingen tegen Thijs Römer.

De NTR heeft ook aangegeven dat ze de situatie blijven volgen en dat ze de beslissing herzien als er nieuwe informatie bekend wordt.