Stankoverlast door aardgasgeur in centrum Tiel opnieuw aanwezig

In het centrum van Tiel is de afgelopen dagen weer een aardgasgeur waargenomen. De stankoverlast die hierdoor ontstaat, is voor veel mensen zeer vervelend. De gemeente Tiel heeft al eerder maatregelen genomen om de stankoverlast te verminderen, maar helaas is de geur opnieuw aanwezig.

De oorzaak van de stankoverlast is een lekkage in het aardgasnetwerk. De gemeente Tiel heeft direct actie ondernomen om de lekkage te repareren. Er zijn al diverse technische oplossingen getest, maar helaas is de geur nog steeds aanwezig.

Om de stankoverlast te verminderen, heeft de gemeente Tiel een aantal maatregelen genomen. Zo is er een speciale luchtreiniger geïnstalleerd die de geur moet absorberen. Daarnaast worden er ook extra luchtfilters geplaatst om de geur te verminderen.

De gemeente Tiel heeft ook een aantal preventieve maatregelen genomen. Zo wordt er regelmatig gecontroleerd op lekkages in het aardgasnetwerk. Daarnaast worden er ook extra luchtfilters geplaatst om de geur te verminderen.

Hoewel de gemeente Tiel al veel maatregelen heeft genomen, blijft de stankoverlast een probleem. De gemeente vraagt daarom om begrip van de bewoners en om melding te maken als er weer een aardgasgeur wordt waargenomen. Op deze manier kan de gemeente Tiel zo snel mogelijk actie ondernemen om de stankoverlast te verminderen.