Zeven mensen gewond na losse beugel in attractie op kermis in België

Afgelopen zaterdag heeft een incident plaatsgevonden op de kermis in België waarbij zeven mensen gewond raakten. Het incident gebeurde in een attractie waarbij een beugel los kwam.

De attractie, een soort karretje dat ronddraait, was vol met mensen toen de beugel los kwam. De beugel raakte verschillende mensen waardoor zeven mensen gewond raakten. Er waren verschillende verwondingen, variërend van lichte kneuzingen tot ernstigere verwondingen.

De politie heeft het incident onderzocht en heeft bevestigd dat de beugel los kwam als gevolg van slecht onderhoud. De exploitant van de attractie is verantwoordelijk voor het onderhoud en is aansprakelijk voor de verwondingen die de mensen hebben opgelopen.

De gewonde mensen zijn naar het ziekenhuis gebracht voor verdere behandeling. De politie heeft de attractie gesloten totdat er meer onderzoek is gedaan naar de oorzaak van het incident.

Het is belangrijk dat attracties goed worden onderhouden om te voorkomen dat er nog meer incidenten plaatsvinden. Als je naar een kermis gaat, moet je altijd voorzichtig zijn en goed opletten bij het gebruik van attracties.