Vollering viert WK-zilver: ‘Ik ga Kopecky feliciteren als ik hem tegenkom’

Vandaag is de dag dat Nederland viert dat de Nederlandse vrouwenploeg zilver heeft gewonnen tijdens het WK voetbal. De ploeg, onder leiding van bondscoach Sarina Wiegman, heeft een prachtige prestatie geleverd door de finale te halen. De ploeg heeft een geweldige prestatie geleverd en daarom is het terecht dat Nederland vandaag viert.

Eén van de spelers die een grote rol heeft gespeeld in het behalen van het zilver is Vivianne Miedema. De aanvaller heeft een aantal geweldige goals gemaakt en heeft daarmee een belangrijke bijdrage geleverd aan de prestatie van de ploeg.

Ook Lieke Martens heeft een grote bijdrage geleverd aan het behalen van het zilver. De middenvelder heeft veel doelpunten gemaakt en heeft daarmee een grote bijdrage geleverd aan de prestatie van de ploeg.

Een andere speler die een grote bijdrage heeft geleverd is Stefanie van der Gragt. De verdedigster heeft veel doelpunten voorkomen en heeft daarmee een belangrijke bijdrage geleverd aan de prestatie van de ploeg.

Ook Sari van Veenendaal heeft een grote bijdrage geleverd aan het behalen van het zilver. De doelvrouw heeft veel doelpunten voorkomen en heeft daarmee een belangrijke bijdrage geleverd aan de prestatie van de ploeg.

Vandaag viert Nederland dus dat de Nederlandse vrouwenploeg zilver heeft gewonnen tijdens het WK voetbal. Daarom wil bondscoach Sarina Wiegman ook graag haar spelers persoonlijk feliciteren. Daarom zal ze ook Kopecky gaan feliciteren als ze hem tegenkomt.