PEC Zwolle veroordeelt wangedrag eigen supporters en eist harde straffen voor daders

PEC Zwolle heeft een harde boodschap voor de eigen supporters die wangedrag vertonen: dit wordt niet getolereerd en er worden harde straffen geëist voor daders. De club uit Overijssel heeft deze boodschap naar buiten gebracht na een incident tijdens de wedstrijd tegen FC Twente afgelopen weekend.

Volgens PEC Zwolle is het belangrijk dat supporters zich aan de regels houden en respectvol gedrag vertonen. De club wil een veilige omgeving creëren voor iedereen die naar de stadion komt. Daarom zal PEC Zwolle hard optreden tegen supporters die wangedrag vertonen.

De club heeft aangekondigd dat er harde straffen zullen worden geëist voor iedereen die betrokken is bij wangedrag. Dit kan variëren van een stadionverbod tot een boete. Ook zal de club samenwerken met de politie om daders te identificeren en te vervolgen.

PEC Zwolle hoopt dat deze maatregelen ervoor zorgen dat supporters zich aan de regels houden en respectvol gedrag vertonen. De club wil een veilige omgeving creëren voor iedereen die naar de stadion komt. Daarom zal PEC Zwolle hard optreden tegen supporters die wangedrag vertonen.