PSG herstelt relatie met Mbappé na ‘positief gesprek’ en voegt hem weer toe aan selectie

De Franse voetbalclub Paris Saint-Germain (PSG) heeft een positief gesprek gehad met hun sterspeler Kylian Mbappé en heeft hem weer toegevoegd aan de selectie. De relatie tussen PSG en Mbappé was de afgelopen maanden verslechterd, maar de club heeft nu bevestigd dat ze hun relatie hebben hersteld.

Mbappé had een moeilijke tijd bij PSG, waarbij hij zich openlijk kritisch uitsprak over de club. De 21-jarige aanvaller had al een paar maanden niet meegedaan met de trainingen van PSG, maar hij is nu weer terug bij de club.

De club heeft bevestigd dat ze een positief gesprek hebben gehad met Mbappé en dat ze hun relatie hebben hersteld. Ze hebben ook aangekondigd dat hij weer toegevoegd is aan de selectie.

Mbappé is een van de beste voetballers ter wereld en is een belangrijke speler voor PSG. Hij heeft al veel prijzen gewonnen met de club, waaronder de Ligue 1-titel in 2019 en 2020.

Het is goed nieuws voor PSG dat ze hun relatie met Mbappé hebben hersteld en dat hij weer toegevoegd is aan de selectie. Ze hopen dat hij zijn beste voetbal kan laten zien en dat hij een belangrijke rol kan spelen in hun pogingen om de Champions League te winnen.