Tuchel na 'schokkend' verlies Bayern: 'Kane denkt waarschijnlijk dat we niet getraind hebben'

Tuchel na ‘schokkend’ verlies Bayern: ‘Kane denkt waarschijnlijk dat we niet getraind hebben’

Na een schokkend verlies tegen Hoffenheim, heeft Bayern München-manager Thomas Tuchel zijn spelers verweten dat ze niet goed getraind hebben.

Het verlies van 0-6 was de grootste nederlaag van Bayern in de Bundesliga ooit. Tuchel was duidelijk boos na de wedstrijd en zei dat zijn spelers niet goed hadden getraind. “Kane denkt waarschijnlijk dat we niet getraind hebben”, zei hij.

De manager had ook kritiek op de manier waarop zijn team speelde. Hij zei dat ze niet goed hadden gereageerd op de druk die Hoffenheim op hen uitoefende. “We moeten beter leren omgaan met druk situaties”, zei hij.

Tuchel benadrukte ook dat hij niet tevreden was met de prestaties van zijn team. Hij zei dat ze meer moeten doen om te verbeteren. “We moeten onszelf beter voorbereiden op wedstrijden en meer focussen op onze prestaties”, aldus Tuchel.

Hoewel het verlies van Bayern een schok was, is Tuchel ervan overtuigd dat ze hun fouten kunnen corrigeren en beter kunnen presteren. Hij gelooft dat als ze hard werken en goed trainen, ze in staat zullen zijn om hun prestaties te verbeteren.