Drie doden en achttien gewonden na grote brand in Zuid-Franse stad Grasse

Drie mensen zijn om het leven gekomen en achttien anderen zijn gewond geraakt bij een grote brand in de Zuid-Franse stad Grasse. De brand brak uit in een appartementengebouw in het centrum van de stad.

Volgens de Franse autoriteiten is de brand ontstaan door een kortsluiting in een van de appartementen. De brandweer was snel ter plaatse om de brand te blussen, maar helaas konden ze niet voorkomen dat er doden vielen.

De slachtoffers waren twee mannen en een vrouw. De achttien gewonden zijn naar verschillende ziekenhuizen in de omgeving gebracht. Er zijn ook meerdere mensen die door de brand geƫvacueerd moesten worden.

De autoriteiten hebben een onderzoek ingesteld om de oorzaak van de brand te achterhalen. Ze gaan ook na of er sprake is van nalatigheid bij het onderhoud van het gebouw.

De bewoners van Grasse zijn in shock door deze tragische gebeurtenis. Er wordt al druk gesproken over de mogelijke oorzaken van de brand en hoe het had kunnen worden voorkomen.

Het is een verschrikkelijke tragedie die veel mensen diep heeft geraakt. Onze gedachten gaan uit naar de nabestaanden van de slachtoffers en we hopen dat de gewonden spoedig herstellen.