PSV-trainer Bosz uit woede in de kleedkamer: 'Ik was boos over de prestatie in de eerste helft'

PSV-trainer Bosz uit woede in de kleedkamer: ‘Ik was boos over de prestatie in de eerste helft’

PSV-trainer Peter Bosz was woedend na de eerste helft van de wedstrijd tegen Vitesse. De ploeg van PSV speelde een matige eerste helft en de trainer toonde zijn ongenoegen in de kleedkamer.

“Ik was boos over de prestatie in de eerste helft”, zei Bosz na afloop van de wedstrijd. “We speelden niet goed en we hadden geen goede organisatie. We hadden geen goede balbehandeling en we maakten te veel fouten. We moeten beter spelen als we willen winnen.”

Bosz gaf de spelers een pep-talk in de kleedkamer om ze te motiveren voor de tweede helft. “Ik heb de spelers verteld dat ze beter moesten spelen, dat ze meer energie moesten hebben en dat ze meer moesten samenspelen. Ik heb ze ook verteld dat ze meer moesten strijden om de bal en dat ze meer moesten aanvallen.”

De tweede helft was een stuk beter dan de eerste helft. PSV speelde met meer energie en had meer balbezit. Uiteindelijk wonnen ze met 2-1.

Bosz was tevreden met de prestatie van zijn ploeg in de tweede helft. “We hebben beter gespeeld in de tweede helft en we hebben verdiend gewonnen. We moeten ons nu richten op het volgende spel en proberen om beter te spelen.”