Newcastle wint dankzij assist Botman, debuut Kluivert en Danjuma tegen Aston Villa

Newcastle wint dankzij assist Botman, debuut Kluivert en Danjuma tegen Aston Villa

Newcastle United heeft zondag een belangrijke overwinning geboekt tegen Aston Villa. De ploeg won met 3-1 dankzij doelpunten van Lloyd Botman, Justin Kluivert en Gervane Danjuma.

Botman scoorde het eerste doelpunt voor Newcastle. Het was zijn eerste assist in de Premier League. De verdediger kwam in de zomer over van Ajax en heeft sindsdien al veel indruk gemaakt op de supporters.

Kluivert maakte zijn debuut voor Newcastle. De aanvaller kwam in de tweede helft in het veld en had direct invloed op het spel. Hij was betrokken bij het tweede doelpunt van Newcastle, waarmee de ploeg een 2-1 voorsprong nam.

De winnende goal kwam van Danjuma. De aanvaller kreeg de bal van Kluivert en schoot de bal hard in de verre hoek. Het was zijn tweede doelpunt van het seizoen en hij werd daarvoor beloond met een staande ovatie van de supporters.

Met deze overwinning heeft Newcastle een goede start gemaakt in de Premier League. De ploeg staat nu op de twaalfde plaats in de competitie en heeft nog veel te spelen dit seizoen. Als Newcastle zo blijft spelen, zal het een mooi seizoen worden voor de club.