Ajax en Steijn veroveren door prachtgoal Medic zwaarbevochten overwinning op Heracles

Ajax en Steijn hebben afgelopen zondag een zwaarbevochten overwinning behaald op Heracles. De wedstrijd stond lange tijd op een 0-0 stand, maar in de laatste minuut van de wedstrijd scoorde Steijn een prachtige goal waarmee hij de overwinning voor Ajax veiligstelde.

De wedstrijd begon vrij rustig, met beide teams die voorzichtig speelden. Heracles had de bal het meeste, maar Ajax wist de aanvallen van Heracles goed te verdedigen. Naarmate de wedstrijd vorderde, werd het spel steeds feller en kreeg Ajax meer kansen. In de laatste minuut van de wedstrijd kreeg Ajax een vrije trap op de rand van het strafschopgebied. Steijn nam de vrije trap en schoot de bal prachtig in de bovenhoek van het doel, waarmee hij de overwinning voor Ajax veiligstelde.

De overwinning was belangrijk voor Ajax, omdat het de tweede plaats in de competitie bevestigde. Door deze overwinning heeft Ajax nu alleen nog maar één punt nodig om zeker te zijn van de tweede plaats.

De prachtige goal van Steijn werd door veel mensen geprezen en is al snel een van de meest besproken goals van het seizoen geworden. De goal was een perfecte manier om de zwaarbevochten overwinning voor Ajax te veroveren.